Om oss

Pagina är ett designbolag och förlag inom böcker, pappers- och presentartiklar. Vi började en gång i tiden som ett traditionellt facklitterärt bokförlag, men har i dag utvecklats till en idéverkstad för innovativa designprodukter och böcker. 

I våra lokaler vid Hötorget i centrala Stockholm sitter en blandning av förläggare, designers, redaktörer, produktionsledare och säljare. Alla med en och samma vision - att skapa produkter och varumärken som engagerar och utvecklar människor i vardagen. Vi har ett brett nätverk av illustratörer, fotografer och produktionspartners, samt ett distributionsnät med cirka 500 återförsäljare i Sverige och internationellt. Pagina är i dag indelat i två olika affärsområden: Pagina och PrintWorks

 

Pagina är ett nytänkande, facklitterärt bokförlag. Vi ger ut böcker inom aktuella ämnen som fångar samtiden och framtiden. Vi väljer ut det bästa inom kategorierna mat, hälsa, foto/IT, barn och hobby, och arbetar med licenser såväl som egen produktion. Vi samarbetar med de bästa fotograferna och illustratörerna, etablerade såväl som nya, och våra förläggare och projektledare säkerställer att kvalitet och design alltid är på högsta nivå. 

PrintWorks är ett designbolag som utvecklar och producerar designprodukter och koncept inom presentartiklar och lifestyle. Här ingår bland annat spel, pennskrin, reflexer, målarböcker, pysselböcker och presentpapper och mobilaccessoarer. PrintWorks startade för ca 2 år sedan och har en stark expansionsplan internationellt. 

 

 

Har du en idé du vill förverkliga? 

Har du en idé att pitcha eller ett färdigt manus som du tycker passar in i vår utgivningsmall så är du varmt välkommen att kontakta oss på ide@pagina.se alt posta ditt manus till:

Pagina Group AB
Gamla Brogatan 9
111 20 Stockholm 

Bifoga ett kort följebrev där du presenterar dig själv, ditt utgivningsförslag och vem du skriver för. Vi läser det du sänder oss och du kommer att få svar och kommentarer inom en månad. Har din idé bäring så kommer våra kreatörer, förläggare och producenter hjälpa till med att förverkliga den.