Om oss

Pagina är ett nytänkande bokförlag som ger ut det bästa inom kategorierna mat, hälsa, management, självutveckling, populärvetenskap och barn/ungdom. Vi arbetar med egna såväl som översatta titlar.

Vi samarbetar med de bästa fotograferna och illustratörerna, etablerade såväl som nya, och våra förläggare, redaktörer, designers säkerställer att kvalitet och design alltid är på högsta nivå. 

I våra lokaler vid Hötorget i centrala Stockholm sitter en blandning av förläggare, designers, redaktörer, produktionsledare och säljare. Vi har ett brett nätverk av illustratörer, fotografer och produktionspartners, samt ett distributionsnät med cirka 500 återförsäljare i Sverige och internationellt. 

Pagina ingår i bolaget Pagina Group AB där även designbolaget PrintWorks ingår. 

PrintWorks är ett designbolag som utvecklar och producerar designprodukter och koncept inom presentartiklar och lifestyle. Här ingår bland annat spel, pennskrin, reflexer, målarböcker, pysselböcker och presentpapper och mobilaccessoarer. PrintWorks startade för ca 2 år sedan och har en stark expansionsplan internationellt.  

 

Har du en idé du vill förverkliga? 

Har du en idé att pitcha eller ett färdigt manus som du tycker passar in i vår utgivning så är du varmt välkommen att kontakta oss på info@pagina.se alt posta ditt manus till:

Pagina Group AB
Gamla Brogatan 9
111 20 Stockholm 

Bifoga ett kort följebrev där du presenterar dig själv, ditt utgivningsförslag och vem du skriver för. Vi läser det du sänder oss och du kommer att få svar och kommentarer inom en månad. Har din idé bäring så kommer våra kreatörer, förläggare och producenter hjälpa till med att förverkliga den.