Om oss

Pagina är ett nytänkande bokförlag som ger ut det bästa inom kategorierna mat, hälsa, management, självutveckling, populärvetenskap och barn/ungdom. Vi arbetar med egna såväl som översatta titlar.

Vi samarbetar med de bästa fotograferna och illustratörerna, etablerade såväl som nya, och våra förläggare, redaktörer, designers säkerställer att kvalitet och design alltid är på högsta nivå. 

I våra lokaler vid Hötorget i centrala Stockholm sitter en blandning av förläggare, designers, redaktörer, produktionsledare och säljare. Vi har ett brett nätverk av illustratörer, fotografer och produktionspartners, samt ett distributionsnät med cirka 500 återförsäljare i Sverige och internationellt. 

Pagina ingår i bolaget Pagina Group AB där även designbolaget PrintWorks ingår. 

PrintWorks är ett designbolag som utvecklar och producerar designprodukter och koncept inom presentartiklar och lifestyle. Här ingår bland annat spel, pennskrin, reflexer, målarböcker, pysselböcker och presentpapper och mobilaccessoarer. PrintWorks startade för ca 2,5 år sedan och har en stark expansionsplan internationellt.